Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Çiğli Merkez taksi durağını ziyaret etti, taksicilerin sorunlarına yönelik bilgi aldı.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan göreve geldiği günden bu yana Çiğli’deki esnaf ve vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileniyor, düzenli aralıklarla ziyaretler gerçekleştiriyor. Başkan Arslan bu kez de Çiğli’de hizmet veren merkez duraktaki taksicileri ziyaret etti.Çiğli merkezde bulunan taksi durağında gerçekleşen ziyarette taksiciler istek, sorun ve şikayetlerinidile getirdiler, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
TAKSİCİ ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
Çalışma koşulları düşünüldüğünde oldukça önemli bir görev üstlendiklerini düşündüğü taksici esnafın sorunlarıyla her zaman yakından ilgilendiklerini belirten Başkan Arslan, “Çiğli’de hizmet veren her kesimin en iyi koşullarda çalışması için elimizden geleni yapıyoruz. Taksicilerimizin sıkıntılarını çözmek, onların yanlarında olduğumuzu belirtmek için sık sık ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Biz herkesin mutlu olduğu, severek çalıştığı bir Çiğli hayal ediyoruz. Taksici arkadaşlarımızın huzur ve güven içinde çalışması için belediye olarak yapılabilecekler konusunda kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Kaynak: iha