Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilçedeki esnaflara 500 adet Türk bayrağı dağıtıldı.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları vesilesiyle Çiğli sokaklarınıgezerek bayrak dağıttı. Yoldan geçen vatandaşlar ve esnaflar tarafından büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan Başkan Arslan, şehrin birçok noktasında dağıtılan Türk bayrakları eşliğinde esnaf ve vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Esnaflar, bayrak dağıtılması ve bayram kutlaması ziyaretinden dolayı Başkan Arslan’a teşekkür ederek bayramını tebrik etti.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin çok sağlam temellerle kurulduğuna bu temeller üzerinden birlik ve beraberliğin korunduğuna dikkat çeken Başkan Arslan, “Bu bayrak aziz Türk ulusunun direnişinin, kazandığı istiklal mücadelesinin sembolüdür. Herkes Cumhuriyet Bayramı’nda bu bayrağı dalgalandırmalıdır. Esnaflar Çiğli’ye çok kıymetli hizmetler veriyorlar. Bugün bu coşkuyu esnaf kardeşlerimizle yaşamak için bayrak hediye ediyoruz” dedi.
Kaynak: iha