Seferihisar’da düzenlenen 1.Teos Masterler Futbol Turnuvası’na katılan Foça Belediye Spor Masterler Futbol Takımı, turnuva 2.’si oldu. Foçalı Masterler, sergiledikleri güzel futbol, centilmenlikleri ve rakip takımlarla kurduğu dostlukla, sporseverlerin ve katılımcıların sempatisini kazandı. Foçalı Masterler, 13 takımın katılımıyla gerçekleşen futbol turnuvasının final maçında, Zafer Masterler Afyonkarahisar takımına 4-1 yenildi.
16-18 Ekim tarihlerinde, Euphoria Hotel ve Seferihisar Belediyesi’nin destekleriyle Karşıyaka Alaybey Masterler Kulübü tarafından düzenlenen turnuvaya; Lapta Masterler(KKTC), Çanakkale Masterler, Zafer Masterler Afyonkarahisar, Seferihisar Masterler, Mağusa Masterler(KKTC), Manavgat Masterler, Balçova Masterlar, AEK (Yunanistan), Edremit Masterlar, Manisa 1965, Foça Belediye Spor Masterler, Diyarbakır Masterler ve Alaybey Masterler takımları katıldı.
Seferihisar ve Gümüldür sahalarında 25’er dakikalık ikişer devre halinde oynanan grup maçlarında ilk sırayı alan takımlar, 18 Ekim 2014 Cumartesi günü yarı final ve kazananlar aynı gün final maçına çıktı.
Foça Belediye Spor Masterleri, D Grubu’nda; Manisa 1965, Diyarbakır Masterler, Alaybey Masterler ile mücadele etti. Diyarbakır Masterleri ile 1-1 ve Alaybey Masterleri ile 0-0 berabere kalan Foçalı Masterler, son grup maçında Manisa 1965 Masterlerini 3-0 yendi ve yarı finale yükseldi. Foçalı Masterler yarı final maçında, ev sahibi Seferihisar Masterlerini 2-1 yenme başarısını gösterdi.
1.Teos Masterler Futbol Turnuvası’nda dereceye giren takımlar için, 18 Ekim Cumartesi akşamı kupa töreni düzenlendi. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı kupa töreninde, Foçalı Masterler adına Kaptan Necati Vural, 2.’lik kupasını aldı.
Kaynak: iha