Selçuk ilçesine bağlı Belevi Mahallesinde kütüphane açılışı yapıldı. Daha önce belediye binası olarak kullanılan binada hizmete giren kütüphanenin açılışını Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı yaptı.
Selçuk ilçesine bağlı Belevi Mahallesinde kütüphane açılışı yapıldı. Açılışa katılan Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı Başkan, Belevi Mahallesi başta olmak üzere mahalleye dönüşen köylerde açılacak hizmet binalarının da müjdesini verdi.
SELÇUK’TAKİ KÜTÜPHANE DE HİZMETE GİRECEK
Bakıcı, Selçuk’ta kültür hizmetleri alanında yer sıkıntısı olduğunu fakat bu sıkıntıların en kısa zamanda aşılarak Selçuk’taki kütüphanenin de hizmete gireceğini söyledi. İzmir Ticaret Borsası tarafından Belevi Kütüphanesi’ne bağışlanan bin 750 kitabın kayıt altına alınmasının yanı sıra vatandaşların kitap bağışları da kabul ediliyor. Kütüphane vatandaşlara ve öğrencilere okuma salonu sunmanın yanı sıra ödünç kitap alma yoluyla da hizmet edecek. Açılıştan sonra katılımcılarla beraber kütüphanede sohbet eden Başkan Bakıcı, vatandaşların da sorularını da dinledi.
Kaynak: iha