İzmir’de yılın öğretmeni seçilen Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni İbrahim Özkaya için Torbalı Belediyesinde bir tören düzenlendi.
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un da katıldığı törende yılın öğretmeni seçilen İbrahim Özkaya’ya teşekkür plaketi sunuldu. Başkan Görmez burada yaptığı konuşmada, kendisinin de öğretmen yetiştiren bir eğitim kurumundan mezun olduğunu, eğitime, bilime büyük önem verdiğini belirterek şunları söyledi.
“Sürekli okuyan, araştıran, bilgisini birikimini öğrencilerine yansıtan, makaleler, kitaplar yazan, çevresine duyarlı, tarihine, geçmişine, geleneklerine saygılı, yaşamımızı üstün değerleriyle şekillendiren öğretmenler bizi ancak geleceğe taşıyabilir. İbrahim Özkaya hocamız onlarca kitabı, makalesi, çevreye ilişkin araştırmalarını yayınlamakla kalmamış, eğitimin her aşamasında emeğini ortaya koymuştur.” şeklinde konuştu.
Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ise konuşmasında ilçede eğitimin kalitesini yükseltmek için önemli yatırımlar yapıldığını, fiziki koşulların her gün daha da iyiye gittiğini vurguladı.
Kaynak: iha