Her kadın daha dik ve güzel göğüslere sahip olmak ister.İlerleyen yaşınıza ve doğurduğunuz çocuklara rağmen güzel göğüslere sahip olmak istiyorsanız bunları yapmaktan kaçının.İşte sarkık göğüslere neden olan,maddeler;

-Yanlış Sütyen Seçimi:Göğüslerinizi sıkan veya göğüs bedeninize küçük gelen sütyen seçmek,göğüslerin deformasyona uğramasına neden oluyor.2013 yılında yayınlanan 15 yıllık kapsamlı bir başka araştırmaya göre hayatı boyunca hiç sütyen kullanmayan kadınların kullananlara oranla göğüslerinin daha az sarktığı gözlemlenmiş.

-Göğüsleri Güneşten Korumamak:Güneşin fazlası cildinize zarar veriyor.Yazın güneşlenirken mümkünse koruyucu kremi göğüs bölgenize daha fazla sürmeye özen gösterin.Güneşin zararlı ışınları yanızca yüzünüzde değil, göğüslerinizde de erken yaşlanma belirtilerine ve istenmeyen sarkmalara neden olabilir.

-Sigara İçmek:Sigara içmek vücudunuzda sarkmayı engelleyen elastine maddesine zarar veriyor.Zarar gören elastine maddesi vücudunuzda sarkmalara neden oluyor.

-Yeteri Kadar Su İçmemek:Su cildinizi diri tutuyor ve gençleştiriyor.Fakat yeteri kadar su içmemek vücudun sarkmasına neden oluyor ve vücudu yaşlandırıyor.

-Ani Kilo Alıp Vermek:Sürekli kilo alıp vermek göğüslerinizin sarkmasına neden olur.Kilonuzu kontrol altında tutmaya çalışın.Göğüsler genellikle yağdan oluştuğu için kilo verdiğinizde ilk olarak göğüsleriniz sarkar.
 
Editör: TE Bilişim