Mağazacılıkta, hizmet kalitesini yükseltmek, müşteri memnuniyetini ve iş yerinde verimliliği arttırmak amacıyla, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri’ndeki mağaza yöneticileri ve çalışanlarına yönelik “Mağazacılık eğitim semineri” düzenlendi.
Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY) ve Şanlıurfa ile Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirilen seminerler iki gün sürdü. Müşteri ilişkilerinden, iş yerinin düzenlenmesine, mağaza müdürleriyle çalışanlar arasındaki iletişime kadar geniş bir yelpazede bilgilerin paylaşıldığı eğitimlerde, mağazacılığın tüm yönleri ele alındı. Uzman eğitmenlerin sunumlarıyla gerçekleşen seminer, mağaza yönetici ve çalışanlarından yoğun ilgi gördü. Seminere, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza’da faaliyet gösteren mağazalardan 300’ün üzerinde yönetici ve satış temsilcisi katıldı.
YENİ BAŞLAYANLARA ÖNERİLER
Seminerin ilk gününde uzman eğitmen Nükhet Çam, mağazacılığa yeni başlamış olanlara yönelik önerilerde bulundu.
İlk gün sunumlarında, mağazacılığın A’dan Z’ye tüm özelliklerini ve başarılı uygulamaların püf noktaları anlatan Nükhet Çam, müşteri memnuniyeti açısından izlenmesi gereken yöntemleri de örneklerle açıkladı.
Seminerin ikinci gününün konusu ise “Mağaza Yöneticiliği” oldu. Mağaza yöneticilerine ve yönetici adaylarına verilen seminerde yönetici profilleri, çözüm odaklılık, takım ruhu ve motivasyon gibi konulara yoğunlaşıldı.
Seminer sonunda mağaza yönetici ve çalışanları, eğitim sayesinde çok önemli çıkarımlar yaptıklarını ve bu bilgileri müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik çabalarına yansıtacaklarını kaydederek Rönesans yönetimine teşekkürlerini iletti.
Kaynak: iha