AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr.Yunus Kılıç, Cumhuriyet Bayramı’nın 91. Yıldönümü münasebetiyle ortak mesaj yayımladılar.
Milletvekilleri Arslan ile Kılıç, yayımladıkları ortak mesajda; “Cumhuriyetimizin 91. Yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Tarihimizin en büyük çağdaşlaşma ve değişimi olan Cumhuriyet tarihte eşine çok az rastlanır bir başarının örneğidir” dediler.
Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, ortak mesajlarında şu ifadelere yer verdiler:
“Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşı inanç ve kararlıkla kazanılan bu zafer, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için atılan adımların başlangıcıdır. Atatürk’ün açtığı bu yolda, bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni huzur, barış ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için tüm milletimizle el birliği ile çalışacağız. Farklı dil, inanç ve kültürleri ile bir arada yaşayan milletimiz, kardeşçe birbirini kucaklayarak ve sıkı sıkıya kenetlenerek aydınlık yarınlara hep birlikte ulaşacağız. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, gazilerimizi, bu ülke toprakları için kanını dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın ve Karslı hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.”
Kaynak: iha