Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanlığı’nın yaklaşan kongresi öncesinde Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, mevcut İl Başkanı Yaver Özcan’a destek verdi.
Bir otelin resteurantında düzenlenen yemeğe; Başkan Murtaza Karaçanta, MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, İlçe Teşkilat Başkanları Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, İl ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı.
MHP İl Başkanı Yaver Özcan, kendilerine destek veren Belediye Başkanı Karaçanta ile partililere teşekkür etti.
Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Allah nasip ederse önümüzdeki yıl içerisinde büyük bir olasılıkla Haziran veya Mayıs ayında olacak genel seçimlerde yine hep birlikte mahalli seçimde nasıl birlikte el ele tutup başarıyı elde ettiysek, bu sefer de gelen seçimlerde el ele tutacağız, kol kola gireceğiz ve buradan mutlak ve mutlak Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilalli bayrağını dalganmak üzere Ankara’ya göndereceğiz. Buna olan inancım tam. Çünkü biz yerel seçimlerde bunu gördük. Başarıyı elde edebilmek için kol kola girmemiz lazım. El ele tutmamız lazım. İl teşkilatımızla, Ülkü Ocakları teşkilatımızla, meclis üyelerimizle ve partimize gönül veren dostlarımızla biz bunu başardığımızı gördük. Bunu tekrar başarabilmek içinde sizlerle birlikte beraber çalışacağız” dedi.
Daha sonra yemeğe geçildi. Yemekte birlik beraberlik mesajları verilirken, MHP’nin 2015 genel seçimlerinde Ankara’ya Kars’tan temsilci göndereceği mesajları verildi.
Kaynak: iha