Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanı Yüksel Canpulat, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Saadet Partisi İl Başkanı Canpulat, mesajında, milletin cumhuriyeti kurarken, yeterli silahı, yeterli cephanesi hatta yiyeceğinin bile olmadığını belirterek, sarsılmaz bir inanç ve yıkılmaz bir iradelerinin olduğunu vurguladı.
Erkeği kadını, genci yaşlısı, 7’den 77’ye topyekun bir millet aynı iman ve aynı heyecanla bu destansı bağımsızlık mücadelesinin kahramanı olduğunu ifade eden Canpulat, mesajında şunları kaydetti:
“Cumhuriyet, bize miras değil ecdadımızın canları pahasına bıraktığı kutsal bir emanettir. Gelin; iyi niyet, feraset ve kararlılıkla hareket ederek, bu kirli oyunu bozalım. Uluslararası terör siyasetçilerinin aramıza ektiği nifak tohumlarını söküp atalım. Gelin; elbirliği ile bütün kurum ve kuruluşları, milletimizin talepleri doğrultusunda yeniden yapılandıralım. Millet iradesine dayanmayan oligarşik adacıkları, hukuk dışı yapılanmaları tasfiye edelim. Devleti ve milletiyle bütünleşmiş, en ileri seviyede insan hak ve özgürlüklerini gerçekleştirmiş, ekonomik kalkınmasını sağlamış müreffeh ve saygın bir Türkiye’yi hep birlikte kuralım. Bu temenni ile tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, bu vatan için canlarını veren tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum”
Kaynak: iha