Kastamonu’nun Tosya İlçesinde ’Spor için El Ele’ konulu toplantı düzenlendi.
Toplantıya Kaymakam Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Tosya Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdür Vekili Mustafa Koç, Tosyaspor A.Ş. yöneticileri, Tosya Gençlik ve İzcilik Kulübü yöneticileri, okul müdürleri ile Tosya’da görev yapan beden eğitimi öğretmenleri katıldı.
Yemek ikramının ardından açılış konuşmasını yapan Tosyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Yılmaz, ’’Toplantıya gösterilen ilgiden dolayı tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Düzenlenen toplantının amacının Tosya’daki tüm birimleri bir araya getirerek sportif alanlardaki faaliyetleri daha kurumsal hale getirmek ve ileriye dönük başarılı bir yapı kurmak" dedi.
Futbol, Basketbol, Voleybol ve Güreş gibi popüler spor dallarında ekipler kurulacak. Her spor branşında gönüllülük esasına dayalı bir teknik yetkili atanacak. Spor branşlarının ihtiyacı olan servis, yol masrafı, spor ayakkabıları, antrenman forması, eşofman vb. gibi tüm ihtiyaçlar Tosyaspor A.Ş. tarafından finanse edilecek.
Toplantıya katılan Tosya Gençlik Spor ve Tosya İzcilik Kulübü yetkilileri ile istişare edildi. Hali hazırda aktif olarak müsabakalara katılan genç futbolcuların önümüzdeki süreçte Tosyaspor çatısı altında devam etmeleri konusunda karşılıklı olarak görüşler ve istekler tartışıldı. Tosya Gençlik ve İzcilik Kulübü yetkilileri bu durumu kendi aralarında teknik ve yönetim heyeti ile konuşarak " Birleşme" konusundaki fikirlerini ilerleyen günlerde net olarak vereceklerini ifade ettiler.
Son zamanlarda yapılan en kapsamlı spor toplantısı olarak tarihe geçen ’Spor için El Ele’ toplantısının devamı önümüzdeki günlerle Kulüpler bazından da karşılıklı olarak istişare edilerek yılbaşına kadar bir yol haritası hazırlanıp tüm çalışmalara start verilecek.
Kaynak: iha