Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile yurdun her köşesinde fedakârca görev yapan tüm öğretmenlerin bu anlamı günlerini candan kutladığını söyledi.
Melikgazi Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme ile Çocuk Meclisi kurslarında eğitim veren öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir araya getirerek bir program düzenlediklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, kutlama programına MEL-MEK’te görev yapan tüm öğretmenlerin iştirak edeceği etkinlikte Melikgazi Belediyesinin eğitimin ve eğitimcinin dostu ve hizmetkârı olduğunu bir slayt gösterisi ile anlatılacağını kaydetti.
Eğitimin ve eğitimcinin dostu olduğunu
gerçekleştirmiş olduğunu yatırım ve hizmetlerle de
Melikgazi Belediyesinin eğitimin ve eğitimcinin dostu olduğunu gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetlerle de bunu adeta tescillediğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ‘Melikgazi Belediyesi olarak 2000 yılında Keykubat Mahallesinde çok amaçlı ve büyük ölçekli bir park yaparak 24 Kasım Öğretmenler Parkı ismini vermiştik. O günden bugünü kadar yatırım, onarım ve bakım yapmadığımız okul kalmamıştır. Bu yetmediği gibi 4 okul inşa ederek bölge halkının hizmetine sunduk. Bugüne kadar 100 okul da öğretmenler odası tanzim ve döşemesi yaptık. Okullara açık alan ve kapalı alan spor sahaları, vermiş olduğumuz eğitim kursları hep eğitim ve eğitimciye yapılan yatırımlardır. “dedi.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bir toplumun geleceğinin eğitime ve öğretime verdiği önem ve yatırımları ile kıyaslandığı bu açıdan Eğitimin birinci öncelikle yatırım ve hizmetler kapsamında değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: iha