Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Avusturya kampını değerlendirerek, "Maçtan maça farklı bir 11 ile çıkabiliriz. Bütün arkadaşlarımıza şans vermeye devam edeceğiz" dedi.
Çok alternatifli bir kadronun bulunduğunu söyleyen Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Dolayısıyla maçtan maça farklı bir 11 ile sahaya çıkabiliriz. Bütün arkadaşlarımıza şans vermeye devam edeceğiz. Bu kamp süresince devam edecek” dedi.
Topçu, "Herkes olayın bilincinde eğer burada şampiyonluk mücadelesi veriyorsak bu arzulu istekli futbolcularla ancak olur. Dolayısıya bunları hep kendilerine anlatıyoruz. Onlarda çok iyi anlıyorlarki bu mücadeleyi bize gösteriyorlar. İyi gidiyor daha da iyi olmamız lazım. İkili mücadelede daha da istekli olmamız lazım. Top bizdeyken daha da istekli olmamız gerekiyor. Bunlar hep çalışılarak olunacak şeyler” ifadesinde bulundu.
Topçu, "Maçların durumuna göre çoğunlukla biz oyun durumumuza göre rakibe göre yapmıyoruz. Kendimiz bir şablon üzerinde yapıyoruz. Ama oyunun gidişatında çift santrafor ve ya tek santrafor oyun içerisinde bunları değiştirebiliriz. Burada iki tane daha hazılık maçı yapacağız eksiklerle alakalı değerlendirme yapıyoruz. 2 tane daha hazırlık maçımız var. 17 sinde oynayacağımız Gaziantep maçı da bizim için önemli" diye konuştu.
Kaynak: iha