Ak Parti Kırşehir Teşkilatında Merkez İlçe Başkanlığı, Çiçekdağı ve Akçakent ilçe başkanlıkları seçimleri için görev almayı düşünen aday adayları, AK Parti Genel Merkezi’nde mülakata alındı.
Ak Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığı için Hilmi Güzel, Sedat Okatan, Yunus Fikret Yavuz, Mehmet Şahin, Fikret Şimşek, Aydın Kahraman, Fazıl Kuşçu ve Ahmet Emin Güneş adaylıklarını açıkladı.
Çiçekdağı ilçe başkanlığı için Çelebi Yaman,Hasan Hakanoğlu,Süleyman Keleş, Yusuf Bulut, Hilmi Taş,Halil Karaca Eyüp Baran, Hüseyin Yıldız, Talip Bozkurt ve Mehmet Sağlam adaylıklarını açıklarken Akçakent İlçe Başkanlığına Yaşar Atasoy, Mehmet Kaya, Murat Yalçın ve H.Mustafa Bülbül Aday olduklarını ifade ederken adaylar Ak Parti Genel Merkezine giderek Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından mülakata alındı öğrenildi.
Mülakat sonucunun ve Genel Merkezin uygun gördüğü kesin başkan adayının isminin önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade ediliyor. Kesin Başkan adayının ismi açıklandıktan sonra seçimlere tek liste halinde girilecek.
Kaynak: iha