Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yoğun iş temposunda belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları hafta sonu denetleyerek gelinen noktayı yerinde görüyor. Başkan Üzülmez, cami çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, Arslanbey Sultan Abdülhamit Han Camii’ndeki çalışmalarını da yerinde inceledi.
Belediye ekipleri ibadethanelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda kent imajına uygun yapılaşma projeleri ile Kartepe’de kent olgusunu daha hissedilir hale getirme hedefiyle çalıştıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ibadethanelerde de bu kapsamda çalışmaların hızla sürdüğünü ifade etti. Bunun en güzel örneklerinden birini de Areslanbey’de gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Üzülmez, beraberinde meclis üyesi Yaşar Kemal Bayraktar, cami dernek yöneticileri ve cemaatle birlikte inceleme yaptı.
İlçe genelinde ana arter güzergahlara cepheli camilerde uygulanan çevre düzenlemeleri ile iyileştirme çalışmalarının cami cemaatleri tarafından da memnuniyetle karşılandığını görmekten mutluluk duyduklarını belirten Başkan Üzülmez, “Ekiplerimiz hummalı bir çalışma sergileyerek halkımızın da takdirini toplayan düzenlemelerinin birini de Arslanbey’de gerçekleştiriyor. Sultan Abdülhamit Han Camii çevre düzenlemesi ile ibadethanenin görsel olarak daha çekici bir görünüme kavuşturmuş olacağız. Kent dokusuna uygun görsel güzelliği artıracak çalışmamızı sabırla bekleyen bölge halkımıza gösterdiği anlayış için de teşekkür ederim” dedi.
Kaynak: iha