Sağlık ve Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, engelli bireylere yönelik taşıma çalışması için ihale gerçekleştirdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi engellilere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen engelli bireylere yönelik taşıma ihalesi Büyükşehir hizmet binasında gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında 17 kişilik 4 adet araç hizmete alınacak. Bu araçlar Körfez, Derince, Karamürsel, Gölcük, Başiskele, Kartepe, İzmit ilçeleri ile Bizimköy Engelli Üretim Merkezi arasında servis hizmeti gerçekleştirecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ihaleye 2 firma teklif verdi. İhalede en yüksek teklif 231 bin 400 TL ile Tuncay Nakliyat tarafından gelirken, en düşük teklif 229 bin 60 TL ile Anadolu Seyahat’ten geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirilmesinden sonra açıklanacak.
Kaynak: iha