Kent Meydanı’nda bulunan Gebze Belediyesi Kültür Merkezi yeni sezonda birbirinden farklı etkinliklerle kapılarını Gebzeli sanatseverlere açıyor. Etkinlikler 21 Ekim Salı günü saat 19.00’da sahnelenecek Bekir Develi stand-up gösterisiyle başlayacak.
Gebze Belediyesi Kültür Merkezi yeni sezon için sahnesini açıyor. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de birbirinden farklı ve renkli etkinliklere ev sahipliği yağacak olan Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi Salonu, Gebzelilerin buluşma adresi olacak. Gebze Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ekim-Kasım etkinlik takviminde yer alan etkinliklerle ‘merhaba’ diyecek olan GKM, Gebzeli sanatseverleri ağırlayacak. Gebze Kent Meydanı kompleksi içerisinde yer alan GKM’de etkinlikler, yarın Bekir Develi’nin hazırlayıp sahneleyeceği stand-up gösterisiyle başlayacak.
Gebzeli hemşerilerini düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere GKM’ye davet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Yoğun geçen yaz çalışmalarının ardından yeni bir kültür-sanat sezonunda daha sizlerle buluşacağız. Önümüzdeki dönemde kültürel ve sanatsal faaliyetlerin mahallelerimize yayılması ve yaygınlaştırılması için gerekli fiziki yatırımları sizlerin desteğiyle atmayı planlıyoruz. Yeni bilim-sanat merkezlerimizle kültür-sanatta yeni bir atılım dönemine gireceğiz. Gebzemiz inanıyorum ki; kültür sanatta büyük şehirlerle yarışır hale gelecek. Ekim-kasım takvimi ile açtığımız yeni kültür-sanat sezonunun hayırlı olmasını diliyor, hepinizi GKM’deki birbirinden güzel programlara davet ediyorum” dedi.
GKM’de başlayacak etkinliklerin takvimi ise şöyle: “22 Ekim Yıldız Çalan Kurbağa-tiyatro saat 14.00-Karman Çorman-tiyatro saat 19.00; 24 Ekim Sıra Dışı Tarih Özel saat 19.00; 25-26 Ekim Ejderhanı Nasıl Eğitirsin-Sinema saat 12.00-14.00; 31 Ekim Ömer Karaoğlu-konser saat 19.00”
Kaynak: iha