Belediye hizmetleri ve çalışmalarını denetlemek üzere inceleme turuna çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebzemizin daha yaşanabilir şehir haline gelebilmesi için çalışmalar ve hizmetler, aynı hassasiyet ve gayretle yakın takibimizde” dedi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yapımı devam eden yatırımlardaki çalışmaları yerinde denetledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, fen işleri müdürlüğü ve park-bahçeler müdürlüğü tarafından kentin farklı noktalarında devam çalışmaları yerinde görmek üzere denetim turuna çıktı. Başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürlerinin de kendisine eşlik ettiği Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ilk olarak kent merkezinde devam eden kaldırım ve bordür çalışmalarını denetlemek üzere Atatürk Caddesi’ne gitti. Burada esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker, devam eden çalışmaları inceledi.
Ardından Osman Yılmaz Mahallesi’nde Gebze Belediyesi tarafından yaptırılan ve Soma’daki maden kazansında hayatını kaybeden işçilerin anısının yaşatılması amacıyla Soma Şehitleri Parkı adının verileceği parkta incelemelerde bulunan Başkan Köşker; İstanbul Caddesi’nde bulunan dükkanları da ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler diledi. Beraberindekilerle birlikte İstasyon Mahallesi’ne geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Polatkan caddesinde yapımı süren parkta incelemelerde bulundu.
Gebze Belediyesi’nin önemli yatırımlarından olan bilim-sanat merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Köşker, çalışmaların geldiği noktaya ilişkin bilgi aldı. Bilim-sanat merkezinin hizmete girmesiyle İstasyon Mahallesi’nin çehresinin değişeceğini dile getiren Başkan Köşker, İstasyon’un bir cazibe ve çekim merkezi haline dönüşeceğinin altını çizdi. Hizmetlerin ve çalışmaların yakın takipçisi olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebzeli hemşerilerimizin refahı ve modern bir şehir kimliği için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Hızla gelişen ve büyüyen kentimizin ihtiyaçlarıyla doğru orantıda hizmet üretme gayretindeyiz. Gebze’mizin daha yaşanabilir şehir haline gelebilmesi için çalışmalar ve hizmetler, aynı hassasiyet ve gayretle yakın takibimizde” dedi.
Kaynak: iha