Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, başarılı çalışmalarına ara vermeden devam ederken, Körfez protokolünü de ziyaret etmeye devam ediyor.
Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Hakan Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette tam kadro katılan Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisinin yanı sıra Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli’de katıldı.
Sıcak ve samimi geçen ziyarette Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Körfez için ne kadar önemli bir kuruluş olduğunun altını çizdi. Başkan Baran, “İlçemizin sosyal dinamiklerine katılım noktasında bilinçlendirilmesi amacıyla Körfez Kent Konseyi Gençli Merkezimizin bu konuda üzerine büyük bir görev düşmektedir. Şimdiye kadar başarılı birçok çalışma ve projelerin içerisinde bulunduğunuzu biliyorum. Hepimizin ortak bir yönü var, o ortak yönümüz ise Körfezimize hizmet etmektir. Bunun bilincinde Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ne desteklerimiz sonuna kadar devam edecektir. Siz başarılı gençlerimizi bu tür oluşumların ve faaliyetlerin içerisinde bulunduğu için sizleri takdir ediyorum” dedi.
Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Hakan Tosun ise, “Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın dediği gibi hepimizin tek bir amacı var o da Körfez’e hizmet etmektir. Belediyemizin bizim yanımızda olup omuz omuza çalışması bizleri daha çok şevklendiriyor" dedi. Körfez’de her aileye ve genç kesime ulaşmak için çeşitli projeler hazırladıklarını söyleyen Hakan Tosun şunları ifade etti: “Üretilen her proje bizim için değerlidir. Bunun yanı sıra her evden her aileden bir gence bir kardeşe ulaşmayı planlıyoruz ve bu sayede ise yapmış olduğumuz projeler ile Körfez’in geneline ulaşmayı hedefliyoruz”
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gençlik merkezimize gerçekleştirmiş oldukları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Körfez Belediyesi olarak gençlerimizin sonuna kadar yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaynak: iha