Kartepe Belediyesi ilçenin daha estetik görünmesi adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de Suadiye merkez meydanında vatandaşların rahatça oturması için kamelya monte etti.
Kartepe’de belediye yetkilileri kent estetiğinin sağlanması adına çeşitli projeler belediyenin farklı birimlerinin koordinasyonu ile gerçekleşiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de ihtiyaç duyulan bölgelere şık kamelyalar monte ediyor. Ekipler son olarak, Kartepe Suadiye Mahallesi’nde Akçakoca Parkı yanında bulunan merkez meydanındaki alana 3 x 18 metre ebatlarında oturaklı ahşap pergola yerleştirdi. Camiye de yakın alanda cemaatin rahat kullanması için monte edilen ahşap kamelya bölge halkı tarafından da beğenilerek kullanılmaya başlandı.
Kartepe’nin çehresini değiştirecek düzenlemelerinin alt yapı çalışmalarımızla eş zamanlı olarak farklı bölgelerde değişik projelerle sürmeye devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Geleceğin Kartepesini inşaa etme adına yürüttüğümüz çalışmalar hız kesmeden devam edecek. Bu düzenlemeler sırasında vatandaşlarımızın verdiği destek ve gösterdikleri anlayışı takdirle karşılıyoruz. Gördüğümüz bu ilgi sayesinde ekiplerimiz daha büyük bir şevkle çalışıyor. Gelişen ve Yeni Kartepe için tüm hızımızla çalışacağız” dedi.
Kaynak: iha