İzmit’e yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Zeytinburnu Köyü Muhtarı Cengiz Demir, İzmit Belediyesi’ne teşekkür etmeye geldi.
Belediye’nin Muhtarlık Hizmet Masası Koordinatörü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetin’i ziyaret edip yapılan hizmetler için teşekkür eden Demir, ”Bir süre önce Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan köyümüzü ziyaret etmişlerdi. Ziyaret sırasında sorunlarımızı aktarmış, özellikle köy yolumuzun yapılmasını istemiştik. Bu talebimiz dikkate alınıp yolumuz asfaltlandı. Böylelikle en önemli sorunumuz halledilmiş oldu. Büyükşehir ve İzmit Belediye Başkanlarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
İzmit Belediyesi Muhtarlık Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Çetin de eskiden olduğu gibi yeni dönemde de köylere yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, “Belediye Başkanımız köylere büyük önem veriyor. Haftanın en az bir gününü köylere ayırıyor. 30 Mart seçimleriyle birlikte köylerin hizmet sorumluluğu Belediyemize geçti. Eskiden köylere sadece Büyükşehir Belediyesi hizmet götürüyordu. Yeni dönemde ise hem Büyükşehir hem de İzmit Belediyesi olarak biz hizmet götürmeye başladık. Bu açıdan köylerimiz çok şanslı” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha