Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’u ziyaret etti.
Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Şenol’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Yaşar, Şenol’un teşkilat deneyimi olan bir isim olduğunu bu anlamda daha önce de ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak, “Başkanımızın yapılacak hizmetlere ivme kazandırmasını bekliyoruz. Beyşehir’e hizmetin gelme noktasında basın olarak daima arkanızdayız. Halkımız arasında ilçemize diğer yerlere göre daha az hizmet geldiği yönünde kanılar var. Biz yapılacak hizmetlerin hızlanarak bu kanının ortadan kalkmasını diliyor ve arzu ediyoruz. Allah utandırmasın diyoruz” dedi.
Mustafa Şenol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler de hep beraber ilçemize, bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkanımızın dediği gibi hizmetlerimizi anlatmaya çalışacağız. Önemli olan Beyşehir’in birliği. Bu anlamda vekillerimizle, başkanımızla, teşkilatımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla hep beraber çalışacağız. Her şeyden de haberleri olacak, bu sözü veriyorum” diye konuştu.
Ziyarete AK Parti Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Ahmet Muslu, Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Narin, yönetim kurulu üyeleri Şahin Habir ve Ali Rıza Önses de eşlik etti.
Kaynak: iha