Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)’nda mesleki eğitim faaliyetleri kapsamında Vergi İnceleme Süreçleri ve Mükellef Hakları konusunda bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.
Oda üyeleri ve stajyerlerin katıldığı seminerin konuşmasını yapan Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, “İnceleme ve Mükellef hakları konusu mesleki hayatımızda devamlı karşılaştığımız konular. Bu konuyla ilgili Gelirler Kontrolörleri Derneği Başkanı Vergi Başmüfettişi Burhan Düz tarafından size detaylı şekilde bilgilendirme yapılacak. Bugünkü bilgilendirme seminerimize benzer eğitim faaliyetlerimiz de devam edecek. Bilindiği gibi Torba yasa yürürlüğe girdi. Bununla ilgili de eğitim planlamamız devam ediyor. Bayramdan sonra sizinle eğitim planlarımızı paylaşacağız. Ayrıca Türkiye geneli katılım sağlanan Anadolu Odaları Eğitim seminerimizi de ekim ayında Antalya’da gerçekleştireceğiz. Orada da tarım muhasebesini detaylı şekilde işleme fırsatımız olacak. Ayrıca Odamızda da tarım muhasebesi ve diğer mesleki konularda ihtisas kurslarımızı açacağız ” dedi.
Gelirler Kontrolörleri Derneği Başkanı Vergi Başmüfettişi Burhan Düz tarafından sunum yapılan bilgilendirme semineri soru cevap ile sona erdi. Seminer sonunda ise günün anısına Vergi Başmüfettişi Burhan Düz’e plaket takdim edildi.
Kaynak: iha