Ak Parti Tavşanlı Teşkilatının 5. Olağan Kongresi’nde başkanlığa getirilen Hilmi Gümüş, basın açıklaması yaparak Ak Parti Kongrelerinin bir şölen ve bayram olduğunu ifade ederek, “Devraldığımız bayrağı daha yükseklere çıkaracağız Genel Merkezdeki yetkililere, Milletvekillerimize, eski ilçe Başkanımız Mehmet Demir, ve Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e teşekkür ediyorum“ dedi.
Tavşanlı Ak Parti Olağan Kongresi’nde göreve getirilen Hilmi Gümüş, devraldıkları bayrağı daha yükseklere çıkartmak için çalışacaklarını söyledi.
AK Parti’nin misyonu ve vizyonundan bahsederek sözlerine başlayan Hilmi Gümüş, “Türkiye de siyasetin ve umutların tükendiği bir anda 14 Ağustos 2001 yılında Milletin umutları yeniden yeşerdi işte o gün halkın partisi AK Parti kuruldu ve milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan insanlara kaybettikleri umut’u, güveni geri verdi. Halkımızda bu güven doğrultusunda AK Parti’yi göreve getirdi. Ak Parti sorun çözen, hizmet üreten, herkese aynı samimiyetle davranan, ayrım yapmayan insan odaklı bir partidir. Bizler biliyoruz ki hizmet siyasetle başlar. Fakat siyaset meşakatli zor bir yoldur. Siyaset elini taşın altına koyma sorumluluğunu üstlenmektir. Bizde 2010 yılında gençlik kolları başkanı olarak devam ettiğimiz bu zorlu yolda Ak partinin bir neferi olarak bu hizmet için elimizi taşın altına tekrar koyduk ve koymaya da devam edeceğiz. İşte biz AK Parti Tavşanlı ilçe teşkilatı olarak büyük bir çınar ağacının kollarından biriyiz. Parti mensuplarımızın ve başkanlarımızın emekleri asla göz ardı edilemez. Aynı yolda, aynı azim ile onların hizmetlerine yenilerini katarak yürümeye karar verdim. Bu vesile ile yeni bir görevin ve yeni bir başlangıcın eşiğindeyim. İlçemiz Tavşanlı’mıza daha iyi hizmetler sunmak amacıyla bu seçimin bir parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Biz yeni, heyecan dolu ekibimizle bugün burada devraldığımız bayrağı daha yükseklere çıkaracağız. Bu vesile ile Gençlik kolları Başkanlığımda benimle beraber yürüyen yönetim kurulu üyelerime sonsuz şükranlarımı sunuyor ve çıkmış olduğum bu yolda yanımda olan herkese teşekkürler ediyorum, üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağıma dair sizlere söz veriyorum" ifadelerini kullandı.(İÖ-EFE)
Kaynak: iha