Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hisarcık İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi’nde 10 ay önce başkanlığa atamayla gelen Mehmet İşleyen tek aday olarak katıldığı kongrede başkan seçildi.
MHP Hisarcık İlçe Başkanlığı kongresi parti binasında yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede bir konuşma yapan Mehmet İşleyen, MHP kongrelerinin her zaman bir hizmet yarışı şeklinde geçtiğini belirterek,”Kongrelerin hiçbir zaman kaybedeni olmamıştır.”dedi.
Hisarcık’ta tek liste olarak seçime gittiklerini belirten İşleyen,”Oluşturduğumuz ekiple 2015 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıp, partimizi layık olduğu yere taşımak için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.
Tek liste halinde girilen seçimler sonunda mevcut Başkan, Mehmet İşleyen tekrar başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulu üyelikleri ise, Sami Öztürk, ,Kazım Pektaş, Mustafa Altun, Kadir Akpınar, H. İbrahim Gündüz, Ersin Özkan, Mehmet Erdoğan, Ali Osman Karaca, Rıza Kahraman, İsmail Kardaş, İbrahim Çubuk, Nazlım Taşdemir, Yılmaz Altın ve Abdullah Uğurlu’dan oluştu.
Kongreye, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, MHP İl Başkanı Erol Alpertürk ile yönetim kurulu üyeleri. MHP Tavşanlı İl Başkanı Akın Kaygısız, üyeler ve partililer katıldı.(MA-EFE)
Kaynak: iha