Kütahya’nın Pazarlar ilçesine yeni atanan Kaymakamı Soner Bedir, köylerde incelemelerde bulunuyor.
Belirli program çerçevesinde köylerdeki vatandaşları ziyaret eden Kaymakam Bedir, köylerin sorunlarını yerinde incelemek ve neler yapılabileceğini yerinde görmek adına köy ziyaretlerine başladığını belirtti.
Bu çerçevede Köyleri tanımak, vatandaşların dertlerine ortak olmak, yapılan ve yapılacak yatırımları yerinde incelemek için Kaymakam Soner Bedir, köy ziyaretlerine Yenice, Orhanlar, Saray Köy ve Tepe köylerinden başladı.
Ziyaret ettiği köylerde, köylerin sorunları, yapılacak yatırımları ve yapılan yatırımları yerinde inceledi. Ayrıca Kaymakam Bedir, Köy Muhtarlarından köyler hakkında bilgiler aldı.
Köylerde vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Bedir, “Köylerimizin kalkınmasını hızlandırmak, sorunlarını görmek ve yapılabilecek yatırımları yerinde incelemek ve köylü vatandaşlarla tanışmak için İlçemize bağlı köylerde belirli program çerçevesinde incelemelerde bulunuyoruz. Köylerde vatandaşların sorunlarını ve köylerin sorunlarını yerinde gördük. Yenice, Orhanlar, Saray Köy ve Tepe Köyündeki incelemelerimizi tamamladık. Önümüzdeki günlerde diğer köyleri de ziyaret edeceğiz” dedi.
Kaymakam Soner Bedir’in Yenice, Orhanlar, Saray ve Tepe Köylerine ziyaret etmeleri köy halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.(MB-EFE)
Kaynak: iha