Kütahya’nın Pazarlar ilçesinin yeni Kaymakamı Soner Bedir, İlçedeki tüm okulları ziyaret etti.
Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir ve Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Pazarlardaki tüm okullarda incelemelerde bulundu.
Kaymakam Bedir, Pazarlar İlkokulu, Pazarlar Ortaokulu, Yakuplar İlkokulu, Sofular İlkokulu, Sofular Ortaokulu, Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Pazarlar Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunarak öğrencilerle sohbet etti.
Okul yöneticilerinden sorunlar hakkında bilgi alan Kaymakam Soner Bedir, öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerle de bir süre sohbet etti.
Kaymakam Bedir öğrencilere, "Sizler, ülkemizin geleceğisiniz. Sizlerin aldığı başarılı eğitimler ülkemizin aydınlık geleceğini yakından ilgilendiriyor. Devletimiz sizlerin başarılı ve bilgili birer birey olarak yetişmeniz için tüm imkânlarını seferber ediyor. Bizlerde bu kapsamda ilçemiz genelindeki bütün okulları ziyaret ederek sizlerin istek ve sorunlarınızı dinliyoruz. Okullarımızdaki eğitim seviyelerini tespit ederek, sizlerin eğitim seviyelerini daha yukarıya çıkartabilmek için projeler yapıyoruz. Bu anlamda ilçemizdeki eğitim seviyesini daha da yukarıya çıkartabilmek için Kaymakamlık olarak projeler üretiyoruz" diye konuştu.(MB-EFE)
Kaynak: iha