Tavşanlı Belediyesi tarafından Tavşanlı-Kütahya karayolu üzerinde yapımına devam edilen yeni Otogar’da çalışmalar aralıksız sürüyor.
Otogar inşaatının hava şartları müsait olduğu sürece devam edeceğini kaydeden yetkililer, seramik, alçı tavan ve tretuvar işlerinin son aşamaya geldiğini söyledi.
Tavşanlı Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yeni Otogar inşaatında ki çalışmalar sürüyor. İnşaat alanının tabanında ki seramik döşeme işlemleri, tretuvar, asma tavan ve alçı işleri devam ediyor.
Seramik işlerinin ustabaşısı Engin Balıkçı, hava şartlarının müsait olması durumunda hız kesmeden Otogar’da ki çalışmaların süreceğini kaydetti Balıkçı, “Burada ki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tavşanlı’ya gerçekten yakışan modern bir tesis yapılıyor. Birkaç gün içerisinde tabanda ki işlerimiz tamamlayacağız. Bir taraftan da alçı işlerimizi sürdüreceğiz. Don olmadığı müddetçe çalışma imkanı buluruz. İşlerimiz yoğunlaştığı anda 5-10 kişilik takviyelerle beklemeden çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Bu hizmeti ilçeye kazandıran Belediye Başkanımız Mustafa Güler ve ekibine teşekkür ediyorum “ dedi.(İÖ-EFE)
Kaynak: iha