Show TV de yayın hayatına başlayan moda programı Bu Tarz Benim; işleyişini satın alan Tv 8 e geçmişti. Olaylı yarışmacıları ve sivri dilli jüri üyeleriyle, her zaman gündem de kalmayı başaran Bu Tarz Benim 'in Tv8 deyayınlanacak olan ismi de İşte Benim Stilim olarak değiştirildi

Uzun zamandır süregelen mahkemenin sonucunu kazanan Acun Ilıcalı, aldığı bu kararı da program severlerine aktarmış ve yeni yayın devamında bu isimle karşılarına çıkacaklarını da belirtmiştir. 

Alınan  mahkeme kararında, Tv8 isteğe bağlı olarak Bu Tarz Benim adıyla devam etme olanağını kazanırken, Show Tv ' nin kaybettiği mahkeme sonucunda ise aynı adla kalsa bile, içeriğini değiştireceğini beyan eden Bu Tarz Benim Yapımcıları; tema da oynamalar yaptı. Ayrıca Show Tv deki yayına bayanların haricinde, erkek yarışmacıların da alınması, nasıl karşılanacak bilinmez. Ancak bilinen bir gerçek var ki,  Bu Tarz Benim yarışması, gerek jüri üyeleriyle gerekse de tartışmalı ortamlarıyla fenomen moda programı olarak kalacağa benziyor.
Editör: TE Bilişim