Geçtiğimiz günlerde ülkemize teşrif eden Brezilyalı secret meleği Adriana Lima, Weet marka reklam çekimlerinden sonra, Acun Ilıcalı' nın kanalında yayınlanmakta olan İŞTE BENİM STİLİM moda programına katılacak.  Türkiye hayranı olan Adriana Lima' nın Acun Ilıcalı hayranlığını da bilmeyen duymayan yoktur. Ve bir de türk kahvesine olan hayranlığını.  İşte Benim Stilim programına katılacak olan ünlü manken Adriana Lima, Acun Ilıcalı' nın kanalında reytingleri zorlayacağa benziyor.

Jüri koltuğuna oturacak olan ünlü mankenin Acun Ilıcalı ile malum yakınlığı geçtiğimiz günlerde çok konuşulmuştu. Bir de İşte Benim Stilim de jüri üyesi olacak olan Adriana Lima ve Acun Ilıcalı arasındaki diyalog, bir süre daha konuşulacağa benziyor. 

Ünlü manken Acun Ilıcalı' nın sahibi olduğu TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı İşte Benim Stilime dahil olacak mı bilinmez ama şimdiden, tüm haberleri sollamış durumda. Ayrıca Adriana Lima' nın yaptığı açıklamalarda ise Türkiye' ye gösterdiği özen ve Acun Ilıcalı' ya olan hayranlığı ise ülkemize sık sık gelmesinin sebebi gibi. 
Editör: TE Bilişim