Geçmişten bugüne vazgeçilmez eskilerimizden olan ünlü Sinema Tiyatro oyuncusu Altan Karındaş, Marmariste yaşamını arz ettirmekteydi. Geçtiğimiz gün mide şikayetleri artınca apar topar hastaneye kaldırıldı. 87 yaşındaki Altan Karındaş' a müdahale eden sağlık ekipleri mide kanaması geçirdiğini belirterek, Yoğun Bakım Ünitesine kaldırlması gerektiğini de kayıtrlara geçti. Zamanının en ünlü seslendirme sanatçısı ünvanına hakim kişi Altan Karındaş, mide kanaması geçirdiği, Yoğun Bakım Ünitesinde bulunduğu ve bu aciliyetlere rağmen bilincinin yerinde olduğu söylenmekte. 

Hayati tehlikesi an be an devam eden Altan Karındaş; Marmaris' te özel bir huzur evine ailesi tarafından yerleştirilmiş ancak mutlu bir hayat sürmekteydi. 87 yaşındaki Karındaş, fenalaşınca Marmaris' te bir özel hastaneye kaldırıldı. Altan Karındaş geçtiğimiz hafta içerisinde gittiği Marmaris Özel Yücelen Hastanesinde mide kanaması şüphesiyle yapanan tetkiklerin pozitif çıkmasıyla hemen Yoğun Bakıma alınmıştı. Durumu ise ciddiyetini korumakta açıklamasını yapan Marmaris Özel Yücelen Hastanesi doktoru, bilincinin açık olduğu haberini verdi. Gittikçe iyileşen Altan Karındaş, tüm tahlilleri böyle devam ederse 3 4 gün daha kalacak açıklamalarıyla sevenlerinin yüreğine su serpti. 

Günümüz magazin programlarının nacizane ismi Altan Karındaş; 90' lı yıllarda ÇÖPÇATAN programı sunuculu yaparak, günümüze kadar gelen evliliklerin varisçisi olmuştur.
Editör: TE Bilişim