Boz’dan ayrıldıktan sonra uzun bir süre bu konu hakkında konuşmayan Eliz Sakuçoğlu, yaptığı açıklamalarda kendisini spora verdiğini, artık hayatının merkezinde spor olduğunu söyledi. Sakuçoğlu “Hayatımın merkezinde artık sağlıklı yaşam, fit olmak ve spor var” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti;
“Spor gibi beslenme konusunda da kendimi geliştirmek istiyorum. Sağlıklı beslenme seminerlerini araştırıyorum, katılıp sertifikalarımı alacağım. ‘Eliz’le 60 Gün’ün zayıflamayla alakası yok. Fit ve sağlıklı olmakla ilgili. Herkes kendi vücuduna uygun olan spor ve beslenme rutinini belirleyip bunu uygulayabilir. Sürekli kamera önünde olmak, bana göre değil. Geçimimi daha çok sporla sağlayacağım.”

İHANET İDDİALARINA YANIT: SEVEREK AYRILDIK
“İlişki bittiğinde ihanet iddiaları ortaya atılmış ve suçlanmıştın” sorusu üzerine Sakuçoğlu, “Allah aşkına bir ben mi suçlanıyorum bu ülkede! Almanya’da büyüdüm, 2005’te Türkiye’ye geldim ve öğrendiğim en acı gerçek; bir kadın ve bir erkek severek birbirinden ayrılamıyor, mutlaka altında bir neden aranıyor. Bizim piyasada, sansasyon aranıyor. Ya kadın aldattı ya adam aldattı! Bizde öyle bir şey olmadı” dedi.

“AŞK DA SEVGİ DE BİTMEDİ”
“Aşk da sevgi de bitmedi. Çok gençtik, zor koşullar altında bir beraberlik sürdürdük, büyük mücadeleler verdik. Murat’ın, Murat Boz olma sürecinde o da ben de büyük bedeller ödedik. Murat Boz, bir markaysa ikimiz de ona hizmet eden 2 elemandık. Murat, bunca popülaritesine rağmen, yüreği hâlâ çok güzel ve mütevazı bir adam. Çok değer verdiğim bir insan ve hep öyle kalacak. Hiçbir kötülüğünü görmedim, her zaman yanımdaydı.”

“BUNDAN SONRA ELİZ AYRI, MURAT AYRI BİLİNSİN”

“Hayatımda henüz biri yok ama olabilir. Belki Murat’ın vardır. Yazdığınız her şeyin eski ilişkinize yorulması, hayatınıza girecek yeni insan için de büyük problem. Murat, inşallah çok mutlu olur. 8 senemizi paylaştık ama bundan sonra ‘Eliz ayrı Murat ayrı’ olarak bilinsin lütfen.”
Editör: TE Bilişim