Sosyal medya hesabından açıklama yapan Arman, "2015 için hayallerimi yazmıştım. Biri Umre'ye gitmekti. Gittim... Eşsiz bir deneyimdi" diyerek duygularını dile getirdi. İnternet sitesi açtığını da açıklayan Arman, "bu eşsiz deneyimi oraya yazdım! Ama tamamen ben gibi yazdım, gazeteci gibi değil. Zaten oraya da gazeteci gibi gitmedim. İzlenimlerimi, neler hissettiğimi, orada yaptığım röportajları pazar gününden itibaren kendi internet sitemde 4 günlük bi dizi halinde okuyabilirsiniz" dedi.

Ayşe Arman, Ocak ayında yazdığı "Yeni yıl için 32 hayal" başlıklı yazısında Umre'ye gitme isteğine yer vermiş ve şunları söylemişti;
"Bu yıl umreye gitmek istiyorum. Gerçekten merak ediyorum. Vatikan'ı görüp, orayı görmemiş olmak sinirimi bozuyor. Bir de iki ana görüş var. Bir hayal kırıklığına uğrayanlar, bir de "Müthiş bir deneyim, gitmelisin!" diyenler. Kendim görmek ve hissetmek istiyorum. Aslında bizim gazeteden Ayşe Baykal'la gitmek istiyorduk, çünkü o deneyimli. Bana yeni başlayanlar için umre anlatacak. İnşallah bu yıl gideceğiz." 




Editör: TE Bilişim