Ayşe Hatun Önal, Best FM'in canlı yayınında Yasemin Şefik'in konuğu oldu. Başarılı şarkıcı, ilginç açıklamalarda bulundu.

"Güm Güm" şarkısını 7 farklı aranjöre sırayla yaptırdığını ve zor beğendiğini anlatan şarkıcı; "Bir çok şeyden işimi yaparken vazgeçiyorum" deyince Yasemin Şefik "Çocuk yapmayı düşünüyor musun" diye sordu; "Rüyamda gördüm erkek çocuğum olacak. Çok istiyorum bir çocuğum olsun" diye yanıt verdi.

Cem Yılmaz ile düet yapar mısın? sorusuna ise kaçamak cevap veren Ayşe Hatun Önal "Zeka var ama akıl yok." cevabıyla akılları karıştırdı.Aylardır şarkıları radyolar, dijital satış platformlarında bir numara olan Ayşe Hatun Önal;"Benim şarkılarım bir numara oldu. Hala da bir numara bundan rahatsız olan çok isim var." dedi. Şarkıcılık kariyerin 10 yılı geçti ama sen ilk kez canlı orkestrayla konserler yapıyorsun neden bu kadar bekledin sorusuna; "Zamanını belki de şimdi geldi. Derdim para olsaydı bende millet gibi mekan mekan gezip canlı konserler yapardım. Ben hep kendi müziğimi yaptım. İlk kez dj ile sahneye çıkıp playback yapan benim. İnsanlar o zaman şaşırıyorlardı. Şimdi ise herkes benim daha önce yaptığımı yapıyor" dedi.

'Sahne hayatında hiç seni kesmeye çalıştılar mı?' sorusuna ise; 'Beni kimsenin kesmesine gerek yok. Ben kendi kendimi kestim zaten. 10 sene önce albüm yaptım. Korkudan sahneye çıkamıyordum. Daha yeni şubatta çıktım ilk kez' diye yanıt verdi.

Farklı düet çalışmalarıyla da müzik severlerin karşısına çıkan Önal, "Ayşe Özyılmazel ile beraber yurt dışına tatile çıktık. Telefonum çaldı. Şirketim Ricky Martin'le düet teklifi geldiğini söyledi. Ben de Ayşe'ye dönüp 'Madonna ile Ricky Martin arıyor, düet yapmak istiyorlar. Madonna hep ortalarda o yüzden Ricky Martin'le düet yapacağım' dedim, inanmadı! Buna göre şimdi Madonna'yla düet yapabilirim" dedi.
Editör: TE Bilişim