Bugün birçok ünlüden kadınlar günü mesajı geldi gündeme.Ancak onlardan biri vardı ki diğerlerinden bambaşka...Bu mesajın sahibi Beren Saat'ti.Güzel oyuncu farklı bir bakış açısıyla yaklaştı kadınlar gününe.Yazdığı mesajla tüm dikkatleri üzerine topladı Saat.Güzel oyuncu daha öncede Türkiye'nin kanını donduran Özgecan Aslan cinayeti için bir mesaj yazmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

Güzel oyuncunun kadınlar gününe farklı bakış açısı ve yazdıkları şöyleydi:

''Çift olarak biz 14 Şubat'ı pek kutlamayız mesela; diğer günlerimiz gibi sadece yan yana olsak yeter, başka birine ya da birbirimize sevgililiğimizi ispatlamaya hiç ihtiyacımız olmadı.Bugünü de kutlamaya ihtiyacım hiç olmayacak gibi; kadınlığımı her yaşının getirdiği yaradılışsal tüm nimetleri, zevkleri, sezgileri ve kıvrak zekasıyla gururla yaşıyorum ve doğduğum bedeni çok seviyorum.Kadın kelimesinin ilk çağrışımının şiddet olduğu bugün bu ülkede değersizleşmiş "kutlama" mesajlarından hicap duyuyorum. Ama emekçi kadınlarımızın bayramı tabi ki kutlu olsun!!!

Sessizce hem emeğini, hem anneliğini her gününe sığdırabilen kadınların günü iki kere kutlu olsun!!!!! Susturulmak sanılsa da bazıları tarafından, sessizlik sabırlı bir tercihtir. Birgün gücünü toparlayıp niyet ettiğinde seni en yakından tanıyanları bile şaşırtabileceğin, ya da suskun seslerle birleştiğinde seni duymazdan gelenleri sağır edebileceğin ihtimali bakidir.'' 
Editör: TE Bilişim