ATV'nin fenomen dizisi Karadayı'nın hakimesi Bergüzar Korel dizi hayatına son vereceği haberleriyle hayranlarını üzmüş ve magazin gündemini de çalkalamıştı.Pantene’in marka yüzü olan güzel oyuncu, önceki gün markanın ‘#CesurOlmak’ kampanyasının tanıtımı için Karaköy Ferahfeza adlı mekandaydı.

Lansmanda basın karşısına çıkan Bergüzar Korel, “Karadayı bitiyor, bu sene yeni projeleriniz var mı?” sorusunu şöyle yanıt verdi:

“İlk önce bir süre dinlenmek istiyorum. Dizi yapmayacağım, sinema projeleri var, onları değerlendireceğim. Umarım yeni sezonda artık tiyatro sahnesinde olacağım.” ‘Cesur Olmak’ kampanyasına da değinen Korel, şunları söyledi... “Benim en cesur olduğum an galiba oğlum Ali’yi doğurduğum andı. Genelde hayatta cesaretliyim kafama koyduğumu yaparım. Tamamen duygularımla hareket ederim. Cesur olduğumu düşünüyorum. İkinci çocuk için cesaret değil karar vermek ve artık yapmak gerekiyor. Çok yoğunuz bakalım artık.”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili düşüncelerini de açıklayan ünlü oyuncu “Ülkemizde sadece kadınlara değil çocuklara da şiddet ve taciz var. Bunu yaşayanlar susmamalı susturulmamalı.” dedi.

 
Editör: TE Bilişim