5 günlük tatili fırsat bilerek kendini Ege sahillerine atan Demir "Vatandaşlık görevimi unuttuğum düşünülmesin pazar sabahı ilk uçakla dönüyorum ve oyumu kullanıyorum" dedi.

Güzel şarkıcı Betül Demir, tatili fırsat bilerek kendisini Ege sahillerine aktı. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle yaz aylarında tatil yapamayan Betül Demir, beş günlük tatili fırsat bilerek Ege sahillerinde tatil yapmayı tercih etti. Demir " Tatile çıkarak vatandaşlık görevimi unuttuğum düşünülmesin pazar sabahı ilk uçakla dönüyorum ve oyumu kullanıyorum" dedi.

"SEZONU BEN AÇAMADIM AMA BEN KAPADIM"

Yaz dönemini son çıkardığı single çalışması "Sana N'olmuş" la yoğun bir şekilde geçirenBetül Demir, yoğun iş temposu nedeniyle ertelediği tatil planını sonunda gerçekleştirdi. Ünlü sanatçı, sezonun kapanmasının ardından tatilciler evlerine dönerken, tatile çıkarak sezonu kapatırken "Herkes tatilini yaparken ben çalışmak zorundaydım kısa kaçışlarım oldu ama tam anlamıyla tatil yapamadım. Bayram tatili benim için fırsat oldu. Ama oyumu kullanmak için 1 Kasım sabahı İstanbul'dayım. Sezonu ben açamadım ama ben kapadım" dedi.

Editör: TE Bilişim