Romantik bir aşk filmi olan ‘’Bir Varmış Bir Yokmuş’’un galasına Azra Akın, Serenay Sarıkaya,Ömür Gedik,Cem Yılmaz, Mehmet Erdem ve daha birçok ünlü isim katıldı.Merakla beklenen gala yoğun ilgi gördü.

ÜNLÜLERİN AÇIKLAMALARI

Geceye eşi Bedri Güntay ile katılan yeni anne Pelin Karahan, "Hayatımızın odak noktası artık bebeğimiz Ali Demir" diye konuştu. Karahan, dizi projelerine zaman ayıramadığını ama sinema senaryolarını okuduğunu söyledi.

Serenay Sarıkaya gecede şıklığıyla damga vurdu. "Nasıl hissediyorsam öyle giyiniyorum" diyen güzel oyuncu, aşkla ilgili soruları duymazlıktan geldi.

Cem Yılmaz ise aşkla ilgili sorulara yanıt vermek istemedi.Bu konuda  "Biz aşk için çok yaşlıyız" dedi.

Gecenin davetlilerinden Demet Evgar, gösterime rol aldığı '1 Kadın 1 Erkek 2 Çocuk' dizisinin setinden apar topar çıkarak geldiğini belirterek şunları söyledi:"Dizi sayesinde evliliğin ve çocuğun tadını aldım.'' Başarılı oyuncu kadına yönelik şiddetle ilgili mesaj vermeyi de ihmal etmedi. "Erkek çocuklarını yetiştiren anneler dikkatli olmalı." diye konuştu.

GALA SONRASI PARTİ 

Gala sonrası yapılan partide; filmin müziklerine imza atan Bubituzak'la beraber sahneye çıkan Mert Fırat, filmde söylediği şarkıları canlı seslendirdi. Fırat'ı sahnede Melisa Sözen, Teoman, Koray Candemir, Harun Tekin, Mehmet Erdem ve Gaye Su Akyol gibi sanatçı dostları yalnız bırakmadı.
Editör: TE Bilişim