ATV’nin yeni dizilerinden Eve Dönüş dizisinin oyuncuları netleşmeye başladı.Alınan bilgilere göre, Eve Dönüş dizisinin başrol oyuncusu Cansel Elçin olacak. Cansel Elçin’e eşlik edecek oyuncunun ismi de kısa bir süre önce belli oldu. Bu habere göre cansel elçin yeni dizisi ve Cansel Elçin’e eşlik edecek olan oyuncunun daha önce ünlü oyuncu ile aynı dizide rol aldığı ortaya çıktı. Cansel Elçin, Gönülçelen dizisinde birlikte rol aldığı Dilşat Çelebi’yle Eve Dönüş dizisinde yeniden kamera karşısına geçecek. Dilşat Çelebi daha önce de Urfalıyım Ezelden, Gönülçelen, İntikam ve Bu Günün Saraylısıdizilerinde rol almıştı.

Aşk dizilerinin romantik jönü Cansel Elçin daha önce de Hatırla Sevgili, Gönülçelen, Kötü Yol, Yalancı Bahar, Kırık Kanatlar gibi dizilerde rol almıştı.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Cansel Elçin, Eve Dönüş Dizisi ekranlara dönüş yapacak.ATV ekranlarında yayınlanacak olan Eve Dönüş dizisinin yapımcılığını Yapım Atölyesi üstlenecek. Dizinin yönetmen koltuğunda ise ATV’nin sevilen dizilerinden Kertenkele dizisi ile yollarını ayıran Kartal Çidamlı oturacak.

Dizin diğer oyuncu kadrosunun önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi. 
Editör: TE Bilişim