Geçen hafta yaz aylarında çıkaracağı albüm için çıplak poz veren ve bu fotoğrafı hafta boyunca sosyal medyada tartışma yaratan Çelik, "Benimki de Kalp" isimli şarkısı için çektirdiği fotoğraflarıyla yine gündeme bomba gibi düştü.

Yeni klibi için bir kez daha soyunan Çelik, Türkiye'nin gündeminde zirve yaptı.

Bu prodüksiyonun tasarımının başından sonuna kadar kendisine ait olduğunu söyleyen Çelik, yeni şarkısı, geçen hafta sosyal medyayı sağlayan çıplak fotoğrafı ve amacıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

''Bu şarkının afişi olarak tasarlanan fotoğrafta erkeği ‘akıl’, kadını ‘irade’, elmayı ise ‘dünya’yla sembolize ettim. Bunların arkasına ‘niyet’ koyarak ‘adalet’, ‘barış’ ve ‘merhamet’ ilkesiyle de destekledim. (Niye aklı erkeğe yüklediğim ve kadına bunu yüklemediğim sorusu mutlaka sorulacaktır, onu da erkek akılları yöneten iradenin ferasetine bırakıyorum. Yöneticilik vasfı akıl değil, iradedir.)
Bu tasarımın klibi ödül alacak. Ödül alacak olan klibin görüntüleri değil, adalet, barış ve merhamet ilkelerinin taçlandırılmasıdır. Ödül bu emeğe verilecek. Bu ödül verilirken, kişi değil, toplumun barış, adalet ve merhamet dileği ödül almış olacak. Sanatçı da zaten bu amaca hizmet için var olmalıydı. Yoksa da ona sanatçı denilmesinin anlamı yok.

Sanatı, hayali olmayanın geleceği olmaz.Sanatı olmayanın geleceği olamaz ve sanat görünende değil, görünenin arkasındaki niyettedir.Eğer niyetimiz, barış, adalet ve merhamet ilkesine dayanıyorsa, bizi yöneten akıl ve iradenin bizi götüreceği gelecek aşk, sevgi, hoşgörülü bir dünya olacaktır. Aslında yaşamın kaynağı ve birbirinden ayrılmaz bir bütün olan kadın ve erkek, yani akıl ve irade acaba elmaya hangi niyet ve ilke ile yönelecek?

Yani akıllarımız ve irademiz nasıl bir dünya kuracak, ahireti ne olacak?Çünkü niyet, hayal, umut, gelecek ve ahiret birbirine bağlıdır.''

Editör: TE Bilişim