Başarılı stand-up gösterileri ile adından sıkça söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, bugün saat 20:00'da oynanmaya başlayan Fenerbahçe - Beşiktaş derbirisi öncesi resmi Twitter hesabından çarpıcı bir tweet paylaştı. Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Cem Yılmaz, attığı tweet içerisinde Fenerbahçe logosunu barındıran bir fotoğraf paylaşarak takımına siyah beyazlı takım karşısında başarı dileklerini iletti.

F.Bahçeli Cem Yılmaz'ın derbi tweeti Twitter'i salladı!ı!Fenerbahçeliliği ile bilinen ünlü komedyen Cem Yılmaz Fenerbahçe Beşiktaş derbisi ile alakalı tahminde bulundu.Ünlü şovmen Cem Yılmaz Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak derbi önce Twitter hesabından paylaşımda bulundu.
Fenerbahçeli olduğu bilinen Cem Yılmaz, Fenerbahçe futbol kulübünün logosu paylaşarak "Başarılar Fenerbahçe...Eee napalım artık :)" tweeti attı. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Perşembe günü Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında Club Brugge ile oynadığı maç öncesinde yine Twitter hesabından "Başarılar Beşiktaş...Ben Fenerliyim." diye tweet atmıştı.
Editör: TE Bilişim