Ekranların sevilen ve güzel oyuncularından olan Ceyda Düvenci, bir süredir birlikte olduğu Bülent Şakrak ile dünya evine girme kararı aldı. Bir süredir aşk yaşayan çift aynı zamanda bir dönemde aynı sette rol almışlardı. Set arkadaşlıkları aşka dönüşen çift sade bir törenle evlenmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar..

Bir dönem aynı dizide rol alan ve set arkadaşlıkları aşka dönüşen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti evlilik kararı aldı. Bir süredir aşk yaşayan çift bu aşkı gizli saklı yaşamak yerine resmiyete dökmeye karar verdi ve evlilik kararı aldı. Nisanayında nişanlanacak olan çiftin düğün tarihi ise 11 Temmuz olarak belirlendi.

Yakın arkadaşları ve aileler ile birlikte sade bir törenle dünya evine girecek olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin düğün tarihi ise 11 Temmuz 2015 olarak belirlendi. Ceyda Düvenci’nin dahaönceki Engin Akgün evliliğinden Melisa adında bir kızı bulunuyor. Bülent Şakrak ise daha önceki evliliği olan Özge Borak’tan 4 yıl süren bir beraberliğin ardından ayrılmıştı.
 
Editör: TE Bilişim