Erkan Petekkaya, arkadaşı Sinan Akçıl'ı rol aldığı Paramparça dizisine konuk oyuncu olarak davet etti.Ünlü şarkıcı, yakın dostu Erkan Petekkaya'nın başrollerinde yer aldığı 'Paramparça' dizisine, arkadşının davetini kıramayınca konuk oyuncu oldu.

Dizinin Ortaköy'de bir mekanda çekilen doğum günü sahnesinde rol alan yakın arkadaşı Petekkaya Sinan Akçıl'a "Sinan bizi kırmadı geldi. Çok teşekkür ediyorum. Aşağısı konsere döndü. Evet çok güzeldi çok, sağ olsun" sözleriyle teşekkür etti.

"Sinan Akçıl'ı oyuncu olarak nasıl buldunuz?" sorusuna Petekkaya "Oyunculuk değil. Sinan sahnede zaten çok doğal bir insan. Doğrusu oyun oynamıyor. Onun mesleği ses sanatçılığı şarkıcılık. Sahnede çok doğal, oynasa bu kadar başarılı olmazdı" dedi.

'İADE-İ ZİYARET'

Son dönem de birçok dizide konuk oyuncu olduğu hatırlatılan Akçıl, "Ben istemiyorum, onlar istiyorlar. Tabii ki şimdi bu dizi için söylemiyorum, Erkan abinin yanında birazcık komik olur. Ben Sinan Akçıl olarak geldiğim için çok mutlu oldum. Bugün çok daha rahat ettim" dedi. Kendisinin "Dev Dalga" klibinde oynayan Petekkaya'ya bir nevi iade-i ziyaret ettiğini belirten Akçıl, "Erkan Abi'nin yeri bende çok farklı" dedi. 
Editör: TE Bilişim