Evliliklerini tek celsede bitiren Emre Altuğ ve Çağla Şikel çifti, yine magazin gündemine bomba gibi düştü.Boşandıktan sonra yaptığı çarpıcı açıklamalarla ortalığı karıştıran Altuğ, dikkatleri üzerine çekti.

Evlilik benim starlığımı bitirdi diye açıklamalarda bulunan Emre Altuğ gelen tepkilerden sonra çarkı tersine döndürdü ve 'O yapılan açıklamalar bana ait değildir' dedi.

Geçtiğimiz aylarda aniden noktalandırdığı evliliği hakkında şok açıklamalarda bulunan Emre Altuğ, kendisine gelen tepkilerden sonra geri adım atarak “Evlilik starlığımı bitirdi cümlesi bana ait değildir” dedi. Emre Altuğ, haftasonu yayınlanan bir röportajında ocak ayında boşandığı Çağla Şıkel’le 7 yıl süren evliliğinin popstarlık kariyerini bitirdiğini açıklamıştı.

Bu sözleriyle cumartesi günü küçük oğlu Uzay’ın doğum günü için bir araya geldiği Çağla Şıkel’i çok üzen Altuğ, çocuk yapmayan Ajda Pekkan ve Tarkan’ı örnek vererek “Evlilik beni bitirdi. Starlığı kaybettirdi. Baba olunca kendimi geri çektim. Çok fazla evcimen hale geldim. Bu hayatı ben bilinçli seçmedim” şeklindeki sözlerini geri aldı ve İnstagram’dan “Evlilik starlığımı bitirdi cümlesi bana ait değildir” açıklamasını yaptı.
 
Editör: TE Bilişim