Sevilen dekorasyon programı Evim Şahane ekibi ve Selim Yuhay,her gün yeni bir aileyi hayallerine kavuşturuyor.
Mimar Selim Yuhay ve ekibi bu kez maddi imkansızlıklardan dolayı çocuklarına süt yerine çay içirmek zorunda kalan Zonguldak'taki Şerif Hanım ve ailesinin yardımına koşuyor.
Haberlerde durumlarını gören ve herkesin içini acıtan Çetinkaya Ailesi'nin yardım çağrısını Evim Şahane ekibi karşılıksız bırakmadı.7 çocuğu ile geçim savaşı veren, evlerinde yatacak tek bir yatakları olan Çetinkaya Ailesi'nin hayatında yeni bir sayfa açmak için tüm Evim Şahane ekibi seferber oldu.
Evim Şahane Zonguldak özel bölümü ile 4 Mart Çarşamba saat 15.45'te Kanal D'de yayınlanacak.
Evim Şahane Zonguldak'a Umut Yolculuğu Yapıyor !
Her gün yeni bir aileyi hayallerine kavuşturan ' Evim Şahane' bir ailenin daha yüzünü güldürüyor.Kanal D'nin sevilen programı bu kez Zonguldak'ta.Maddi imkansızlıklarla dolu bir hayat geçiren Şerif Hanım ve ailesinin yardımına Selim Yuhay ve ekibi koştu. Çetinkaya Ailesinin yüzlerini güldürmeye giden Evim Şahane yepyeni bölümü ile 4 Mart Çarşamba Kanal D'de.
04 Mart 2015 Çarşamba 02:51
1738 Okunma

Son Güncelleme: 04.03.2015 03:02