Sahne çalışmasının 'Dünya kadınlar Günü'ne denk gelmesi ile de sahnede farklı bir atmosfer yaşayan Gülben Ergen, Kıbrıs Girne Rocks Hotel'de sahnede bir erkek hayranının 'çiçeklerden taç' sürprizi ile duygulu anlar yaşadı. Hayranı ''Bütün kadınlar için bu tacı size takıyorum. Sizler bizim başımızın tacımızsınız''. dedi.

Ünlü sanatçı böyle bir şeyle ilk kez karşılaştığını belirterek duygulu anlar yaşadı ve sahneden eğilerek tacı başına taktırdı. Ergen duygusal anlar yaşayarak şunları söyledi: ''Genellikle biz hanım sanatçılara sahnede buket buket çiçek verirler.Ama ilk kez bir bey başıma çiçeklerden taç takıyor. Ben bu tacı bütün kadınlar adına kabul ediyorum. Her kadın taçsız bir kraliçedir.''

Başarılı şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında tiyatro sanatçıları Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu ve Selçuk Yöntem'de vardı.Kıbrıs Girne Rocks Hotel'de iki günlük konser çalışması için sahneye çıkan Gülben Ergen Çelik, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.
Sahneden tüm kadınlara seslenen Gülben Ergen Çelik kadına yönelik tüm şiddet olaylarını kınadığını belirterek, ''Bu dünya kadınsız da erkeksiz de olmaz. Ancak kadının hakkı erkekten her zaman bir adım öndedir. Erkek bunun farkında olmalı. Kadın her şeyden önce anadır.'' dedi.

Editör: TE Bilişim