3 ay önce felç geçirerek hastaneye kaldırılan Halit Akçatepe'den sevindien haber geldi. Tıp literatürüne göre bidaha ayağa kalkması mümkün olmayan sanatçı adım adıp konuşabiliyor.
3 ay önce İzmir'de felç geçiren ve bir süre yoğun bakımda kalan usta oyuncu şu anda İstanbul'da fizyoterapi tedavisi görüyor. Sevenlerini üzen Akçatepe yavaş yavaş sağlığına kavuşuyor. Kanal D habere konuşan Akçatepe'nin Fizyoterapisti Gürkan Akkuzu usta oyuncunun sağlığı hakkında bilgi verdi. Akkuzu yaptığı açıklamada usta oyuncunun elini oynatığını, dik durduğunu,ufak adımlar atabildiğini ve gülümsediğini belirtti.

SON SAĞLIK DURUMU NASIL?
Geçtiğimiz Aralık ayında beyninde oluşan damar tıkanıklığı nedeniyle felç geçiren Halit Akçatepe'nin fizyoterapisti Hürkan Akkuzu, usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bir televizyon programına konuk olan Hürkan Akkuzu, sanatçının sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri aktardı.


"TEKRAR YÜRÜMESİ MÜMKÜN DEĞİL"
Akkuzu, "Geçirdiği beyin kanamasının ardında bir süre yoğun bakımda kalan usta oyuncu Halit Akçatepe, bize geldiğinde konuşma ve hareket kabiliyetini yitirmiş durumdaydı. Vücudunun sağ tarafında inme söz konusuydu. Literatüre göre bu durumdaki bir hastanın tekrar yürümesi mümkün değil. Ancak sürdürmekte olduğumuz tedavi ile artık adım atabiliyor ve konuşabiliyor. Bir kaç ay daha çalışarak tamamen bağımsız hareket edebilir duruma geleceğini düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

HALİT AKÇATEPE FELÇ KALDI
Bu Sabah Söylemezsem Olmaz programında Halit Akçatepe'nin hastaneye kaldırılması konuşuldu. Oya Aydoğan'ın verdiği bilgiye göre; Halit Akçatepe'nin vücudunun bir kısmı felçli kaldı. Aydoğan, "Kızı yurtdışından gelmiş, her şeyiyle ilgileniyormuş ancak yurtdışında yaşadığı için sanatçının bakımevine yerleşmesi düşünülüyormuş, genç bir eşi vardı onlar ayrıldı galiba" dedi. Ayrıca usta oyuncunun refakatçileri, hastane odasından bir fotoğrafı da paylaştı. Müjdat Gezen'in de Halit Akçatepe'nin yanından bir an olsun ayrılmadığı öğrenildi. 
Editör: TE Bilişim