Avşar kızlarından en küçüğü Helin Avşar, uzun zamandır birlikte olduğu, ünlü iş adamı Selim Yerebakar ile evlendiği haberi gündemde. İlişkisini onaylamayan Avşar ailesinden gizli bir şekilde evlendiği haberleri basına sızan Helin Avşar' dan yapılacak açıklamalar bekleniyor. Tek hayalinin çocuk olduğunu söyleyen Helin Avşar, sarhoş kafası ile yaptığı açıklamalar ile acaba hamile mi dedirtecek davranışlar sergiledi. 

Her zaman bir çocuk istediklerini belirten Helin Avşar ve Selim Yerebakan çifti; çift taraflı olarak ailelerinden habersiz evlendiği söylenmekte. Bunun doğruluğunu onaylayan ilk isim Helin Avşar. Dün gece saatlerinde içkili bir mekandan çıkan çiftin, içkili halleri ile ağızlarından çıkan kelimeler, evlendiklerini doğrulamakta. 

Konu hakkında Helin Avşar ' ablam Hülya Avşar'dan habersiz evlendik ve bunu duyunca nasıl bir tepki verecek bilmiyorum' diye konuştu. Şubat ayına girdiğimiz günlerde sosyal medyadan nişanlandıklarının resimlerini görmüştük. Helin Avşar, Selim Yerebakan çiftinin evlendiklerini, aileleri duyunca nasıl bir tepki verecekler, düşünülmekte. Bu konu ile Helin Avşar, bir süre daha magazin gündemine oturacağa benziyor. 
Editör: TE Bilişim