lk gösterisinin ardından ses tellerinde meydana gelen kanamanın ilerlemesi sonucu doktorlarının sahneye çıkmasına izin vermediği ünlü oyuncu Hugh Jackman, Mayıs ayında bir kez daha hayranlarıyla buluşacak.Jackman, 17 Mart 2015'te gerçekleştirdiği muhteşem bir şovla İstanbul'da fırtına gibi esmişti.


Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde 17 Mart 2015'te gerçekleştirdiği muhteşem bir şovla İstanbul'u büyüleyen Hugh Jackman,geri dönüyor. İlk gösterisinin ardından ses tellerinde meydana gelen kanamanın ilerlemesi sonucu doktorlarının sahneye çıkmasına izin vermediği ünlü oyuncu, Mayıs ayında bir kez daha hayranlarıyla buluşacak.

HUGH JACKMAN'IN İSTANBUL GÖSTERİSİ ÇOK BEĞENİLMİŞTİ

Hollywood'daki başarılarının yanı sıra Broadway'in de aranan yüzlerinden olan Hugh Jackman, İstanbul'da 4 günlük gösterisinin sadece ilk günü sahneye çıkabilmiş ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performansa imza atmıştı. 32 kişilik orkestra ve dans ekibi ile yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Jackman'ın kendisi ve hayatı ile ilgili de muhteşem anlar paylaştığı bu performansı, dakikalarca ayakta alkışlanmış; Birçok ünlü sanatçı Cem Yılmaz, Saba Tümer, Tuba Ünsal, Murat Yıldırım, Sıla, Nilgün Belgün, Belçim Bilgin gibi ünlülerde yerini almıştı. Seyirciler arasından sahneye davet ettiği bir hanım izleyicisi ile dans etmesiyle de izleyicileri şaşırtmıştı.

"BİR YERE AYRILMAYIN" DEMİŞTİ

''An Evening with Hugh Jackman'' gösterisinin ikinci gününde doktorlarının tavsiyesi üzerine sahneye çıkamayan Hugh Jackman, Twitter hesabından hayranlarına seslenmiş ve "...Bir yere ayrılmayın... Mümkün olan en kısa sürede İstanbul'a dönüp, bunu telafi edeceğim" demişti.

Hugh Jackman, istirahatinin ardından 29 Mayıs'ta yeniden İstanbul'da olacak. Broadway'deki gösterisinin ardından Avrupa'da ilk kez Türkiye'de sahne alan Hugh Jackman, ''An Evening with Hugh Jackman'' gösterisi ile 30, 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde izleyiciyle buluşacak  
Editör: TE Bilişim