İmparator İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, babasının sağlık durumu ve Tatlıses'in menajeri Eyüp Kanat'ın açıklamaları hakkında bir mesaj paylaştı.

Tatlıses'in dün geçirmiş olduğu ameliyatın ardından menajeri Eyüp Kanat, Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada; "Sayın İbrahim Tatlıses'in Türkiye saatiyle bugün öğleden sonra girdiği ameliyat başarıyla sonuçlanmıştır. İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu gayet iyidir. Arayan soran, iyi dileklerini ve dualarını gönderen tüm dostlarına ve sevenlerine teşekkür ederiz" mesajını paylaşmıştı.

Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses ise son dönemde babasıyla ilgili yapılan açıklamalara tepki gösterdi ve Instagram'dan şu mesajı paylaştı:

''Bunu yazıp yazmama hususunda çok düşündüm!!! Amma velakin ben o babanın oğluysam; sabrımın ve sükunetimin de bir sınırı var!!! Babam şu an yoğun bakımdayken, hâlen bir yaşam savaşı verirken ki bu bir beyin ameliyatıdır ve giderken de ameliyata girmeden önce de benden ve herkesten helallik alma ihtiyacını hissedecek kadar ciddidir... Çıkıp gülücüklü 'çok şükür başarılı geçtiler'e... Kendi adının yarınki olası İbrahim Tatlıses haberlerinde kaynak gösterilme ihtimalini gözetici basın açıklama demeçlerine... Ve ben patronlarıysam benden mütabakatsız ucuz sosyal medya haberlerine... Rest çekerim!!! Babam yoğun bakımdadır!!! Ve 3 Yıldır yakınlarımın bildiği gibi bir rahatsızlık yaşayan ben Ahmet herkesin yerini bilirim.Herkes de yordamını bilecek!!! Ömrümü ona can yeleği eden ben yanında değilim buna doktorum müsade etmedi... Ama babam dualarımda ve kalbimdedir! Mevzuu bahis kişilere İbrahim Tatlıses ismi üzerinden primi, reklamı bırakmalarını söylüyorum! Babam sevenlerinin kalbindedir! Ve bu onu en mutlu eden yerdir! Bu böyleydi böyle de kalacak. Saçma sapan ve yapmacık sevinç nâraları atanlar; dua kapılarını kapatırken yanlış yaptıklarının farkında değiller..! Elif Ada ve daha 5 yaşında ellerini rabbine açıp 'dede' diyen oğlum kadar pak olsun önce kalpleriniz, sonra babamın adını anabilirsiniz! Biz neler yaşıyoruz! Birileri neyin peşinde... 4 yıldır yıkılmadık eğilmedik...! Ama incindik mi...? Hem de çok! Öldürmeyen kurşun güç verir direnç verir! Hiç kimse ve hiçbir şey babamdan değerli değildir...! Dualarınızı eksik etmeyiniz.'' 
Editör: TE Bilişim